Dag van de Scheiding: Breton Advocaten opent haar deuren!

mr. R.P.M. Duijndam

Breton Advocaten te Lisse opent op de Dag van de Scheiding (11 september 2015) haar deuren voor iedereen die informatie wil over scheiden en de gevolgen daarvan. Geïnteresseerden kunnen kosteloos en vrijblijvend terecht bij één van de familierechtadvocaten van dit kantoor.

Uit cijfers van het Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS) blijkt dat één op de drie getrouwde stellen op den duur scheidt. Voor de vereniging van Familierecht Advocaten en Scheidingsmediators was dit de aanleiding om een speciale dag in het leven te roepen waarop landelijk aandacht wordt gevraagd voor het belang van deskundige begeleiding bij scheidingen: de ‘Dag van de Scheiding’.

Het uiteindelijke doel is het verbeteren van het proces rondom echtscheidingen, zodat (ex-)partners zorgvuldig en respectvol uit elkaar gaan.

Op 15 september 1796 werd in Nederland de allereerste echtscheiding uitgesproken. De datum van de Dag van de Scheiding is dan ook niet voor niets gekozen. Vanaf 2010 wordt op of rondom deze datum waarop de eerste scheiding plaatsvond de Dag van de Scheiding georganiseerd.[1]

Dit jaar vindt de Dag van de Scheiding op vrijdag 11 september a.s. plaats.

U kunt voor een vrijblijvend en kosteloos gesprek over scheiden en de gevolgen daarvan een afspraak maken met één van onze familierechtadvocaten. De advocaten Jenneke de Koning, Hilde Bruggeman en Rob Duijndam staan u op persoonlijke en betrokken wijze graag te woord.

Aanmelden via Breton Advocaten, tel: 0252 420 653 of via contact@bretonadvocaten.nl.

[1] Bron: www.dagvandescheiding.nl

mr. R.P.M. Duijndam