Ons team

mr. R.P.M. Duijndam, Position

mr. R.P.M. Duijndam

Advocaat

Rob Duijndam is sinds 2010 advocaat bij Breton Advocaten. Hij is gespecialiseerd in het arbeidsrecht (ontslag, loonkwesties, ziekte), huurrecht (woon- en bedrijfsruimte) en personen- en familierecht (echtscheiding, omgang, alimentatie, ots en uhp). Daarnaast staat hij zowel particulieren en ondernemers (m.n. MKB / agrarische sector) bij verbintenisrechtelijke kwesties, waaronder de incassopraktijk en conflicten tussen leveranciers en afnemers.

Gesubsidieerde rechtsbijstand (pro deo) voor particulieren is mogelijk.

Neem gerust contact op voor een vrijblijvende kennismaking: r.duijndam@bretonadvocaten.nl

Specialisaties:

Rob heeft in het rechtsgebiedenregister van de Nederlandse Orde van Advocaten de volgende hoofdrechtsgebieden geregistreerd:

    Arbeidsrecht (werkgevers/werknemers)
    Huurrecht (woonruimte/bedrijfsruimte)
    Personen &


Lees verder…


Nieuws:

mr. ing. J. de Koning, Position

mr. ing. J. de Koning

Advocaat

Jenneke de Koning is sinds 2005 werkzaam als advocaat. Vanaf november 2010 is zij werkzaam bij Breton Advocaten. Zij heeft zich gespecialiseerd in het personen- en familierecht. Naast het personen- en familierecht is zij werkzaam op het gebied van huurrecht, burenrecht en psychiatrisch patiëntenrecht.

Echtscheiding, omgang, alimentatie, curatele en adoptie zijn lastige en ingrijpende onderwerpen. Bij mij bent u verzekerd van betrokkenheid en vakkundige ondersteuning. Ik vind het fijn om mensen bij te staan in een moeilijke fase van hun leven. Indien de zaak zich daartoe leent, streef ik naar een regeling waarin beide partijen zich kunnen vinden.


Lees verder…


Nieuws:

mr. J.S. de Gram, Position

mr. J.S. de Gram

Advocaat

Joël de Gram is sinds begin 2020 als advocaat verbonden aan Breton Advocaten. Daarvoor was hij onder meer werkzaam bij een middelgroot advocatenkantoor en een gerechtsdeurwaarder te Utrecht.

Zijn dagelijkse proces- en adviespraktijk bestaat voornamelijk uit zaken met betrekking tot het huur- en verbintenissenrecht. Daarnaast behandelt hij ook (complexe) zaken met betrekking tot beslag- en executierecht, alsmede zaken op het gebied van het bijzonder strafrecht.

Zijn werkwijze kan worden omschreven als pragmatisch en resultaatgericht, waarbij uitstekende kennis van het dossier en het desbetreffende rechtsgebied als fundament dienen. Daarnaast treedt hij bij de behandeling van een dossier – waar mogelijk – graag buiten de gebaande paden.


Lees verder…


Nieuws:

mr. J. Klein Molekamp, Position

mr. J. Klein Molekamp

Advocaat

Julian Klein Molekamp is sinds januari 2020 verbonden aan Breton Advocaten. Daarvoor heeft hij onder andere gewerkt bij een middelgroot advocatenkantoor in Utrecht, het openbaar ministerie en het meest recent vanuit zijn eigen kantoor Klein Molekamp Legal te Haarlem van waaruit hij een volledige praktijk heeft ingebracht bij Breton Advocaten.

Zijn affiniteit met ondernemen zorgt ervoor dat hij steeds verder kijkt dan alleen het juridische probleem en dat hij oog blijft houden voor het belang van zijn cliënten. Strategie, korte lijnen en doortastend optreden zijn de uitgangspunten op basis waarvan hij te werk gaat. Zowel particulieren als ondernemers voelen zich thuis in de behandeling van zaken door hem.


Lees verder…


Nieuws: