Ons team

mr. R.P.M. Duijndam, Position

mr. R.P.M. Duijndam

Advocaat

Rob Duijndam is sinds 2010 advocaat bij Breton Advocaten. Hij is gespecialiseerd in het arbeidsrecht (ontslag, loonkwesties, ziekte), huurrecht (woon- en bedrijfsruimte) en personen- en familierecht (echtscheiding, omgang, alimentatie, ots en uhp). Daarnaast staat hij zowel particulieren en ondernemers (m.n. MKB / agrarische sector) bij verbintenisrechtelijke kwesties, waaronder de incassopraktijk en conflicten tussen leveranciers en afnemers.

Gesubsidieerde rechtsbijstand (pro deo) voor particulieren is mogelijk.

Neem gerust contact op voor een vrijblijvende kennismaking: r.duijndam@bretonadvocaten.nl

Specialisaties:

Rob heeft in het rechtsgebiedenregister van de Nederlandse Orde van Advocaten de volgende hoofdrechtsgebieden geregistreerd:

    Arbeidsrecht (werkgevers/werknemers)
    Huurrecht (woonruimte/bedrijfsruimte)
    Personen &


Lees verder…


Nieuws:

mr. ing. J. de Koning, Position

mr. ing. J. de Koning

Advocaat

Jenneke de Koning is sinds 2005 werkzaam als advocaat. Vanaf november 2010 is zij werkzaam bij Breton Advocaten. Zij heeft zich gespecialiseerd in het personen- en familierecht. Naast het personen- en familierecht is zij werkzaam op het gebied van huurrecht, burenrecht en psychiatrisch patiƫntenrecht.

Echtscheiding, omgang, alimentatie, curatele en adoptie zijn lastige en ingrijpende onderwerpen. Bij mij bent u verzekerd van betrokkenheid en vakkundige ondersteuning. Ik vind het fijn om mensen bij te staan in een moeilijke fase van hun leven. Indien de zaak zich daartoe leent, streef ik naar een regeling waarin beide partijen zich kunnen vinden.


Lees verder…


Nieuws: