Terug naar ons team

mr. J.S. de Gram

Advocaat

Joël de Gram is sinds begin 2020 als advocaat verbonden aan Breton Advocaten. Daarvoor was hij onder meer werkzaam bij een middelgroot advocatenkantoor en een gerechtsdeurwaarder te Utrecht.

Zijn dagelijkse proces- en adviespraktijk bestaat voornamelijk uit zaken met betrekking tot het huur- en verbintenissenrecht. Daarnaast behandelt hij ook (complexe) zaken met betrekking tot beslag- en executierecht, alsmede zaken op het gebied van het bijzonder strafrecht.

Zijn werkwijze kan worden omschreven als pragmatisch en resultaatgericht, waarbij uitstekende kennis van het dossier en het desbetreffende rechtsgebied als fundament dienen. Daarnaast treedt hij bij de behandeling van een dossier – waar mogelijk – graag buiten de gebaande paden. Dit doet hij bijvoorbeeld door niet te stoppen, waar andere advocaten dit wel zouden doen, of door het bedenken en voeren van inventieve verweren.

Voor een vrijblijvende kennismaking met Joël kunt u bellen naar 06-331 647 87 of mailen naar j.degram@bretonadvocaten.nl